Ajax moet thuis genadeklap uitdelen, herboren Berghuis kan Farioli gelijk geven

Ajax moet thuis genadeklap uitdelen, herboren Berghuis kan Farioli gelijk geven

15 augustus om 16:00

ADVERTORIAL - Ajax verdedigt donderdag een 1-0 voorsprong in de Johan Cruijff ArenA in de return tegen Panathinaikos. De Amsterdammers zijn nog niet de ploeg van weleer, maar onder Francesco Farioli oogt alles wel een stuk stabieler. Steven Berghuis krijgt het vertrouwen van de jonge Italiaanse trainer en kan dit uitbetalen met een hoofdrol. TOTO staat klaar met mooie specials voor deze kraker! 

'Speciale connectie' aanvoerder en trainer

Farioli begon deze zomer bij Ajax na een rampseizoen in Amsterdam en de voortekenen zijn voorlopig gunstig. De ploeg wist voor het eerst in jaren het doel schoon te houden in een Europees uitduel en mag nu de klus klaren in de eigen Johan Cruijff ArenA. Farioli heeft Steven Berghuis aanvoerder van de ploeg gemaakt en heeft een goed gevoel over de linkspoot. "Ik voel een speciale connectie met hem", liet de trainer in juli nog optekenen.

Berghuis lijkt met de komst van Farioli ook beter in zijn vel te zitten en in Griekenland liet de aanvaller al goede dingen zien. De verwachting is dat Chuba Akpom nog altijd start, maar met Berghuis op de rechterflank gaat de creativiteit flink omhoog. Weet Berghuis net als in Griekenland weer tegen Panathinaikos te scoren? Dan pak je met de Special van TOTO maar liefst 3.90 keer je inleg!

Panathinaikos heeft geen voordeel weten te halen uit de heksenketel in Athene en zal alles op alles zetten om Ajax nog uit te schakelen. Weten beide ploegen te scoren, maar gaat Ajax door? Daar staat een quotering van 3.40 voor klaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust