Real klaar op transfermarkt

'Real Madrid is klaar op de transfermarkt: mogelijk gevolgen voor Bayern München'

15 augustus om 12:57
Laatste update: 15 augustus om 13:04

Real Madrid is deze zomer klaar op de transfermarkt. Dat onthulde Carlo Ancelotti nadat zijn club de UEFA Super Cup wist te winnen. Real zal geen spelers meer aankopen deze zomer en dat heeft mogelijk gevolgen voor Bayern München.

Na het aantrekken van Endrick en Kylian Mbappé, heeft Real Madrid het team op orde voor dit seizoen. Ancelotti liet weten dat hij erg tevreden is met zijn huidige selectie. Dat betekent dat Alphonso Davies in ieder geval niet deze zomer de stap naar Madrid zal gaan maken.

Davies werd lang gelinkt aan een stap naar De Koninklijke, maar dat lijkt nu voorlopig van de baan. De Canadees loopt volgend jaar uit zijn contract en wil voorlopig niet bijtekenen in München. Als Davies verbeterd onder Vincent Kompany, overweegt Bayern hem een verbeterd contractvoorstel te doen, meldt de Duitse tak van Sky Sport.

Als Davies besluit niet bij te tekenen, is de kans groot dat hij alsnog naar Real Madrid vertrekt, maar dan transfervrij in de zomer van 2025. Volgens Bayern München heeft de linksback tot dusver geen ‘stiekeme’ overeenstemming bereikt met Real over een transfervrije overstap volgend jaar.

Davies kwam tot nu toe 195 wedstrijden in actie voor Bayern. Hierin was hij elf keer trefzeker en gaf hij 31 assists. Hij vertegenwoordigt een marktwaarde van vijftig miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!