Feyenoord moet geduld hebben met Osman

Feyenoord heeft Osman binnen, maar kan voorlopig geen beroep op hem doen

15 augustus om 10:26

Feyenoord heeft Ibrahim Osman donderdagochtend gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De Rotterdammers zullen geduldig moeten zijn, want de kersverse versterking zal voorlopig nog niet in actie kunnen komen voor Feyenoord.

Feyenoord neemt Osman op huurbasis over van Brighton & Hove Albion. Trainer Brian Priske kent Osman goed uit de Deense competitie en was groot voorstander van zijn komst. Toch moet Priske geduld hebben, want het kan goed nog even duren voordat hij zijn nieuwe aanwinst in kan zetten.

'De aanvaller is nog in afwachting van zijn gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid die door de autoriteiten moet worden afgegeven, waarna hij speelgerechtigd zal zijn voor Feyenoord', melden de Rotterdammers op hun kanalen.

De tweevoudig international van Ghana werd afgelopen zomer door Brighton voor 19,5 miljoen euro overgenomen van het Deense Nordsjaelland. Daar kwam hij afgelopen seizoen 44 wedstrijden voor in actie. Hierin wist hij tien doelpunten te maken en was hij negen keer aangever.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!