Van Polen stopt met traject bij PEC Zwolle

Van Polen stopt officieel met traject bij PEC: clubicoon blijft wel adviseur

14 augustus om 18:45
Laatste update: 15 augustus om 10:27

Bram van Polen en PEC Zwolle gaan definitief niet met elkaar door. De visies van beide partijen liggen te ver uit elkaar voor een samenwerking in de nabije toekomst.

Dit houdt in dat Van Polen formeel uit dienst zal treden bij PEC en dat hij daar ook een transitievergoeding voor meekrijgt. Zoals eerder al vermeld door de oud-speler, liggen de visies ook in de laatste gesprekken te ver uiteen. Van Polen blijft wel adviseur bij PEC en een samenwerking in de toekomst is in ieder geval niet uitgesloten.

Van Polen stopte vorig seizoen officieel als voetballer en zou bij PEC Zwolle een traject ingaan. Daarbij zou hij een soort manager in opleiding worden, om later het stokje als directeur over te kunnen nemen. Na de zomer zou Van Polen in deze nieuwe positie beginnen, maar hij kwam er maar niet uit met de club. 

In het programma Voetbalpraat van ESPN vertelde Van Polen al dat de onderhandelingen uiterst stroef liepen. "Het gaat momenteel niet zo heel goed tussen mij en PEC, om eerlijk te zijn. Ik vind dat ik bepaalde rechten heb opgebouwd. Zij vinden van niet. Ik voel me een soort van ongewenst. Ik heb er een hard hoofd in als ik eerlijk ben."