Bij TOTO wedden op Bruno Fernandes en Emile Smith Rowe tijdens Man United - Fulham

Man United opent Premier League: deze middenvelder van Fulham kan Ten Hag pijnigen

16 augustus om 12:00

ADVERTORIAL - Vrijdagavond is het zo ver: de Premier League gaat van start. De eer is aan het Manchester United van Erik ten Hag en Fulham op Old Trafford. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Bruno Fernandes en Emile Smith Rowe, die zich van hun beste kant hebben laten zien in de voorbereiding. De bookmaker heeft speciale quoteringen in petto!

Fernandes blijft dé man bij Man United

Manchester United trok met Joshua Zirkzee, Leny Yoro, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui al vier grote spelers aan, maar die speelden allemaal nog niet in de Community Shield tegen Manchester City. Yoro is geblesseerd, De Ligt en Mazraoui waren er toen nog niet en Zirkzee bleef op de bank. De uitblinker in die wedstrijd was Fernandes, die een soort wisselwerking had met Mason Mount in de spits. De Portugese aanvoerder scoorde zelfs op geweldige wijze, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Voor een assist van Fernandes - die ook alle corners en vrije trappen neemt - heeft TOTO een speciale quotering beschikbaar. De quotering voor die weddenschap stond eerst op 2.60, maar is nu 3.00.

Fernandes is ook om een andere reden gemotiveerd om Fulham pijn te doen. In september vorig jaar speelden de twee clubs voor het laatst tegen elkaar, waarna de Londenaren een spottend filmpje van Fernandes op TikTok zette. Dat zou de Portugees maar wat graag afstraffen met een goal. Daar staat een quotering van 2.90 voor.

Miljoenenaankoop Smith Rowe on fire

Fulham heeft wel een speler in de gelederen die als nieuwkomer meteen een uitblinker is. Emile Smith Rowe kwam voor tientallen miljoenen over van een club die zich aan de andere kant van Londen bevindt: Arsenal. In de voorbereiding maakte de flamboyante nummer tien al twee treffers. Een goal van Smith Rowe kan je nu niet de oorspronkelijke quotering van 5.50, maar 6.00 opleveren bij TOTO. Een schot op doel van zowel Smith Rowe als Fernandes heeft een speciale odd van 2.75.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust