Bij Unibet wedden op een overwinning van het Liverpool van Slot bij Ipswich

Slot begint Premier League met Liverpool bij promovendus: €10 wordt €50 bij zege!

17 augustus om 10:00
Laatste update: 17 augustus om 10:10

ADVERTORIAL - Ook voor het Liverpool van Arne Slot gaat de competitie zaterdag dan eindelijk van start. De resultaten in de voorbereiding hebben een hosanna-stemming rondom de club gebracht. Zorgt die ook voor een overwinning uit bij het gepromoveerde Ipswich Town? Pak bij bookmaker Unibet €50 aan Free Bets wanneer je €10 inzet op een overwinning van Liverpool!

Zo werkt de actie van Unibet

- Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel
- Maak een nieuw account aan en selecteer de promotie 'wed €10 en ontvang €50 aan Free Bets'
- Ga naar de wedstrijd Ipswich Town - Liverpool
- Plaats een weddenschap

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Zet €10 in op Ipswich Town - Liverpool, bijvoorbeeld op winst van de uitploeg en ontvang €50 aan Free Bets!

Klik hier om de welkomstactie bij Unibet te spelen! 

Liverpool rekende in de voorbereiding achtereenvolgens af met Real Betis (1-0), Arsenal (2-1), Manchester United (3-0) en Sevilla (4-1). Dat deed de ploeg van Slot met veelbelovend voetbal, waar de fans en de Britse pers haast niet uitgepraat raken. Houdt de hosanna-stemming stand door de eerste Premier League-overwinning voor Slot? Met een quotering van 1.38 hebben de bookmakers veel vertrouwen in een overwinning voor Liverpool.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust