Bij Unibet wedden met welkomstactie op een overwinning van Ajax op Panathinaikos

Winnend Ajax wil ook in eigen huis met Panathinaikos afrekenen: 50 euro bij zege!

15 augustus om 19:00
Laatste update: 15 augustus om 18:50

ADVERTORIAL - Ajax neemt het donderdagavond voor de tweede keer in een week tijd op tegen Panathinaikos. De Amsterdammers verwierven een goede uitgangspositie door met 0-1 in Griekenland te winnen. Unibet heeft een speciale welkomstactie in petto voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder): pak met een inzet van 1 euro 50 euro bij opnieuw een overwinning van Ajax!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Ajax - Panathinaikos en zet in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en deze is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Klik hier om mee te spelen met de welkomstactie van Unibet!

In tegenstelling tot vorig seizoen is de stemming momenteel goed bij Ajax. Niet meer dan dat ook, want er wordt wel gewonnen, maar het spel stemt de Amsterdamse supporter over het algemeen bij vlagen nog niet helemaal tevreden. In deze fase van de competitie telt echter het resultaat, zo heeft trainer Francesco Farioli meermaals aangegeven. Dat is een waarheid als een koe. Een nieuwe, zakelijke overwinning is dan ook meer dan genoeg voor Ajax tegen Pantahinaikos.

Benieuwd naar het uitgebreide, diverse aanbod van Unibet? Bekijk het via deze link. Veel plezier met het bekijken van de belangrijke Europa League-return van Ajax! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust