FC Twente kan miljardenbal ruiken: €10 wordt €50 bij een goal tegen Salzburg!

FC Twente kan miljardenbal ruiken: €10 wordt €50 bij een goal tegen Salzburg!

13 augustus om 17:00
Laatste update: 13 augustus om 17:07

ADVERTORIAL - FC Twente scoorde vorige week in de blessuretijd nog tegen Red Bull Salzburg en daarom hebben de Tukkers dinsdagavond nog alles om voor te spelen in De Grolsch Veste. De ploeg van Joseph Oosting is berucht in eigen huis en heeft een goal nodig om de play-offs voor de Champions League te halen. Pak bij bookmaker Unibet €50 aan Free Bets wanneer je €10 inzet op een goal van Twente! 

Zo werkt de actie van Unibet

- Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel
- Maak een nieuw account aan en selecteer de promotie 'wed €10 en ontvang €50 aan Free Bets'
- Ga naar de wedstrijd FC Twente - Red Bull Salzburg
- Plaats een weddenschap

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Zet €10 in op FC Twente - Red Bull Salzburg en ontvang €50 aan Free Bets! Klik hier om de welkomstactie bij Unibet te spelen! 

FC Twente is een lastig te kloppen tegenstander, zelfs in Europa. Red Bull Salzburg had de zaken goed voor elkaar in eigen huis, maar een vrije trap van Michel Vlap zal toch voor de nodige twijfel hebben gezorgd. Met een odd van 2.55 voor de overwinning is Twente favoriet om in Enschede een zege over de streep te trekken en daarmee minstens een verlenging af te dwingen in de strijd om een play-off-ticket in de Champions League. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust