De Ligt en Mazraoui doorstaan medische keuring bij Manchester United

'Ten Hag krijgt goed nieuws: Mazraoui en De Ligt staan voor snel debuut'

12 augustus om 19:34
Laatste update: 12 augustus om 19:58

Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui hebben hun medische keuring bij Manchester United doorstaan, zo meldt Fabrizio Romano. Het papierwerk wordt in de komende 24 uur in orde gemaakt. Mogelijk komt het tweetal tijdens het eerste Premier League-duel al in actie.

The Red Devils zullen een bedrag van vijftig miljoen euro, inclusief vijf miljoen aan bonussen, overmaken naar Bayern München voor de diensten van De Ligt. Ook Mazraoui gaat Duitsland verruilen voor een avontuur in Engeland. De club van Erik ten Hag legt twintig miljoen euro, waarvan vijf miljoen euro aan variabelen, neer voor de rechtsback.

Op Old Trafford gaat zowel De Ligt als Mazraoui naar alle waarschijnlijkheid een vijfjarig contract tekenen. De verwachting is dat hun komst snel wereldkundig gemaakt zal worden. 'De contracten van zowel de clubs als de spelers zullen in Manchester getekend worden met zaakwaarnemer Rafaela Pimenta', schrijft Romano.

In de komende 24 uur wordt door de betrokken partijen het papierwerk in orde gemaakt. Aankomende vrijdag trapt Manchester United het Premier League-seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Fulham. Volgens Romano zal het tweetal speelgerechtigd zijn voor dat duel.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!