Mourinho wil Kadioglu bij Fenerbahçe houden

Mourinho onder de indruk van voormalig NEC’er: 'Hoop dat hij blijft'

12 augustus om 18:18

José Mourinho hoopt dat Ferdi Kadioglu bij Fenerbahçe blijft. De trainer van de Turkse club is erg gecharmeerd van de voormal NEC-speler.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de return tegen Lille in de voorronde van de Champions League zegt Mourinho Kadioglu graag langer bij zijn ploeg houdt. "Er gaan veel geruchten over een transfer, maar ik wil dat hij blijft", vertelt de Portugese oefenmeester. "Maar goed, ik ga er niet over. Dit is een keuze voor de club."

"Ferdi is een geweldige professional en een heel goede jongen. Ik hoop dat hij blijft", aldus Mourinho. Volgens Turkse media is Brighton deze zomer bereid om ongeveer 35 miljoen euro te betalen aan Fenerbahçe voor de komst van Kadioglu.

De ervaren trainer blikte tijdens de persconferentie ook vooruit op het duel met Lille. De Turkse ploeg moet een 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd goedmaken. "Het wordt moeilijk, dat weten we. De voorrondes zijn altijd lastig. Ik heb vaak het geluk gehad dat ik in competities werkte met een hogere coëfficiënt, waardoor we geen voorrondes hoefden te spelen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!