Brighon zet door voor Kadioglu

'Kadioglu toptarget bij Engelse club: gesprekken met Fenerbahçe in volle gang'

9 augustus om 11:53
Laatste update: 9 augustus om 16:32

Brighton & Hove Albion maakt serieus werk van de komst van Ferdi Kadioglu. Fabian Hürzeler, de nieuwe manager van de Zuid-Engelse club, is zeer gecharmeerd van de Turkse vleugelverdediger. 

De komst van Kadioglu is momenteel een hot topic op de burelen in Brighton. De 31-jarige Hürzeler, opvolger van Roberto De Zerbi, heeft volgens Sky Sport bij het bestuur aangedrongen op de komst van Kadioglu. Hij geldt als een toptarget. 

Zelf wil de speler van Fenerbahçe graag naar de Premier League. Daarvoor moet de Turkse topclub, waar Kadioglu nog een contract heeft tot medio 2026, nog wel een overeenstemming bereiken met Brighton. Zijn huidige transferwaarde wordt geschat op ongeveer 35 miljoen euro. De gesprekken tussen beide partijen zijn inmiddels in volle gang. 

De 24-jarige Kadioglu is de laatste maanden geregeld in verband gebracht met diverse (top)clubs. De oud-speler van NEC maakte in 2018 de overstap naar Fenerbahçe, waar hij inmiddels is uitgegroeid tot een zeer belangrijke schakel op links. Op het EK in Duitsland gooide hij hoge ogen met Turkije, dat in de kwartfinale werd verslagen door Oranje

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!