Atalanta zonder Koopmeiners richting Supercup-duel

Atalanta laat Koopmeiners thuis: Bakker en De Roon wel mee voor Super Cup-duel

12 augustus om 17:56
Laatste update: 12 augustus om 17:57

Zoals verwacht zit Teun Koopmeiners niet bij de wedstrijdselectie van Atalanta voor het duel met Real Madrid om de Europese Super Cup. Dit alles heeft te maken met de mogelijke overstap van de Nederlander naar Juventus.

Atalanta speelt woensdag in Warschau tegen de Champions League-winnaar Real Madrid. Coach Gasperini heeft 24 spelers geselecteerd voor de wedstrijd, waaronder Mitchel Bakker en Marten de Roon. Teun Koopmeiners ontbreekt echter. De middenvelder probeert een transfer naar Juventus te forceren en traint niet meer met de Serie A-club.

Koopmeiners maakt graag een overstap naar Juventus, maar Atalanta staat dat momenteel nog in de weg. De middenvelder had eerder de belofte gekregen dat hij deze zomer mocht vertrekken, wat nu zijn frustratie heeft aangewakkerd.

De oud-AZ'er zou volgens Italiaanse media afgelopen winter de belofte hebben gekregen dat hij deze zomer mag vertrekken. Juventus wil hem al weken inlijven en is ook al een lange tijd persoonlijk akkoord met de Nederlander. Atalanta wil echter zestig miljoen euro hebben en dat vindt Juve te veel. Koopmeiners eist dat Atalanta meewerkt aan de transfer en dat wil hij bewerkstelligen door in opstand te komen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!