‘Nieuwe poging: Juventus wil Koopmeiners verlossen met Serie A-record’

‘Nieuwe poging: Juventus wil Koopmeiners verlossen met Serie A-record’

8 augustus om 16:36
Laatste update: 8 augustus om 19:46

Juventus heeft een vernieuwd bod uitgebracht op Teun Koopmeiners, zo meldt Fabrizio Romano. Met een bedrag van 55 miljoen euro inclusief bonussen, wil De Oude Dame Atalanta Bergamo overstag laten gaan. Mocht het tot een akkoord komen, dan wordt Koopmeiners de duurste middenvelder in de geschiedenis van de Serie A.

Koopmeiners wil maar al te graag naar Turijn verkassen en zou zelfs hebben geweigerd nog te trainen en te spelen voor Atalanta. De club uit Bergamo zal zich snel gaan buigen over de aanbieding, verwacht Romano. 'Koopmeiners wil dat de deal slaagt, het is nu helemaal aan de clubs', schrijft de transferexpert op X.

"Alles ging volgens plan tot vorige week", schetste Gian Piero Gasperini de situatie van Koopmeiners eerder. "Totdat Koopmeiners ons informeerde dat hij naar Juventus wil. Hij wil niet meer met ons spelen of trainen."

De Oranje-international speelt al sinds de zomer van 2021 voor Atalanta. Zijn contract loopt nog tot medio 2027, maar Koopmeiners lijkt zijn laatste wedstrijd voor de club al gespeeld te hebben, gezien hij al sinds de zomer van 2023 in de belangstelling staat van diverse topclubs.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!