Inter bevestigt contractverlenging Martínez

Inter bevestigt: aanvoerder blijft tot medio 2029 in Milaan

12 augustus om 17:30
Laatste update: 12 augustus om 17:38

Lautaro Martínez heeft zijn contract bij Internazionale verlengd. De nieuwe verbintenis van de aanvoerder van de Nerazzurri loopt tot medio 2029. 

Het vorige contract van Martínez liep tot de zomer van 2026, maar Internazionale wilde deze erg verlengen. Dit is nu gelukt, zij het onder specifieke voorwaarden. Italiaanse media melden dat de Argentijn over de komende jaren meer dan negen miljoen euro aan bonussen kan verdienen.

De 26-jarige Martínez zal ook een salarisverhoging ontvangen, maar er zouden bijzondere afspraken over zijn gemaakt. Zijn aanvankelijke financiële eisen zijn enigszins verlaagd om tegemoet te komen aan zowel Inter als de Amerikaanse eigenaren van Oaktree.

Dit betekent dat succesvolle periode Martínez in Milaan verder zal worden uitgebreid. Tot nu toe speelde hij 282 wedstrijden, waarin hij goed was voor 129 doelpunten en 43 assists. Met Inter heeft Martínez tot nu toe twee keer de Scudetto, twee keer de Coppa Italia gewonnen en eenmaal de titel van topscorer in de Serie A behaald.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!