'Dumfries gaat bijtekenen bij Inter en vier miljoen per jaar verdienen'

'Dumfries en Inter komen tot zelfde conclusie: jaarsalaris van vier miljoen lonkt'

4 augustus om 13:45

Er is een doorbraak in de contractonderhandelingen tussen Internazionale en Denzel Dumfries. Beide partijen zijn al maanden in de weer over een verlenging voor de Oranje-international, maar er is nu eindelijk een compromis gesloten. Dat meldt Calciomercato.

Dumfries en Inter hebben een akkoord bereikt over een vierjarig contract, deelt het Italiaanse medium. De Milanezen vonden de aanvankelijke eisen van de wingback veel te gortig, waardoor een zomertransfer lange tijd voor de hand lag. Clubs als Chelsea, Manchester United en Aston Villa toonden interesse, maar écht concreet werd het nooit.

Omdat Dumfries in Milaan nog maar een contract tot medio 2025 had en zijn club er alles aan wilde doen om hem niet transfervrij de deur uit te laten lopen, zijn de allesbeslissende gesprekken na de vakantie van Dumfries voortgezet. En met succes, volgens Calciomercato.

Dumfries neemt naar verluidt genoegen met een jaarsalaris van rond de vier miljoen euro per jaar en een contract dat geldig is tot de zomer van 2028. In eerste instantie zou Dumfries een netto jaarsalaris van vijf miljoen euro hebben verlangd bij een nieuwe verbintenis en dus heeft de Nederlander uiteindelijk toch besloten water bij de wijn te doen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!