Eenhoorn koestert geen wrok meer richting Slot

Eenhoorn en Slot schudden hand na veelbesproken AZ-vertrek: 'Is uitgesproken'

11 augustus om 13:13
Laatste update: 11 augustus om 14:17

Robert Eenhoorn koestert geen wrok meer richting Arne Slot. De coach van Liverpool werd bij AZ weggestuurd, omdat hij tijdens zijn periode in gesprek ging met Feyenoord. Eenhoorn vertelt dat hij niet met Slot heeft gesproken, maar hem wel de hand heeft geschud.

"Wij hebben elkaar niet gesproken, maar wel de hand geschud", vertelt Eenhoorn bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN na een vraag van Kraay. "Dat was vorig jaar na de wedstrijd, toen hij bij ons met 1-0 won. Dat was overigens één van de weinige wedstrijden waarin Feyenoord niet dominant was. Toen is hij naar ons toegekomen. Naar mij en Max (Huiberts red.). We hadden toen niet de tijd om te praten, maar ik denk dat het non-verbaal duidelijk was dat het hiermee klaar is."

Eenhoorn kan er dan ook zeker van genieten dat Slot de prachtige stap naar Liverpool heeft gemaakt. "Het is heel knap natuurlijk. Liverpool is een van de grootste clubs ter wereld. Om daar uiteindelijk terecht te komen is knap. Ik denk dat je altijd onderscheid moet maken tussen zaken. Dat wij afscheid namen had natuurlijk niks met kwaliteit te maken. Je hebt nog nooit uit de mond van mij of Max (Huiberts red.) gehoord dat dit niet zo was."