Afzwaaiend AZ-directeur Eenhoorn sluit Feyenoord niet uit

Stoppende AZ-directeur sluit stap naar Feyenoord niet uit: 'Maar niet aan de orde'

11 augustus om 11:32

Hoewel het op dit moment niet aan de orde is, sluit Robert Eenhoorn een stap naar Feyenoord niet geheel uit. De 56-jarige Rotterdammer maakte eerder dit jaar bekend te stoppen als algemeen directeur van AZ, na een periode van maar liefst tien jaar. 

Dat Eenhoorn een zwak heeft voor Feyenoord, is geen geheim. Dat weet ook Hans Kraay Jr., die de directeur om die reden zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie vraagt of hij open zou staan voor een vertrek naar De Kuip. "Als je kijkt naar een club die het de afgelopen jaren steeds beter is gaan doen, dan denk ik dat Feyenoord een van die clubs is", begint Eenhoorn. 

De voormalig tophonkballer geeft daarna aan niet zoveel te kunnen met 'als-vragen'. "Ik vind het een gekke vraag, want Feyenoord gaat geweldig. Gisteren (zaterdagavond, red.) hebben ze een keertje wat minder gespeeld (1-1 tegen Willem ll), maar het is wel een club waarmee het zowel in de jeugd goed gaat, als bij het eerste elftal, en ze spelen Champions League. Als het een puinhoop daar zou zijn, zou ik die vraag eerder begrijpen."

Kraay Jr. zou het niet vreemd vinden als Dennis te Kloese, die bij Feyenoord zowel de functie van technisch directeur als algemeen directeur bekleedt, behoefte zou hebben aan een nieuwe rechterhand. "Ik kan me niet voorstellen dat hij niet een aantal mensen om zich heen heeft lopen die dat voor hem doen." 

"Streep door Feyenoord?", stelt Kraay Jr. zijn laatste vraag aan Eenhoorn. "Nee, maar niet aan de orde op dit moment Hans", besluit de directeur.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!