Kraay en Been prijzen Milambo van Feyenoord

Kraay en Been prijzen Feyenoorder: 'Hele frisse en dynamische speler'

11 augustus om 11:14

Mario Been en Hans Kraay jr. zijn erg te spreken over Antoni Milambo van Feyenoord. De oud-voetballers zien in de middenvelder een frisse kracht voor de Rotterdammers en geven ook de complimenten aan de jeugdopleiding.

"Het is een hele frisse en dynamische speler", vertelt Kraay over de middenvelder van Feyenoord. Milambo is onder Priske een basisspeler geworden en hij scoorde zowel tegen Willem II als in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. "Die goal doet hij heel bewust. Op zeventig procent die bal inschieten", oordeelt Kraay over de treffer van Milambo tegen Willem II.

Been ziet ook de formatie onder de nieuwe trainer van de Rotterdammers als groot voordeel voor Milambo. "In het systeem van Priske speelt Feyenoord natuurlijk met twee middenvelders die direct gevaarlijk kunnen zijn. Die komen dan in die zestien meter en het ligt direct open om te scoren."

Volgens Been gaat het ook interessant worden hoe de Rotterdammers en Priske het middenveld gaan formeren in het nieuwe seizoen. "Ook daarin moet Feyenoord keuzes maken. Ramiz Zerrouki en Quinten Timber spelen daar normaal, maar ook Milambo kan daar spelen. Gjivai Zechiël kan dat ook, want dat is ook een hele goede speler."