Priske na afloop van Feyenoord - Willem II

'Grote teleurstelling' voor Priske: 'Hij neemt de verkeerde beslissing'

10 augustus om 20:23

Brian Priske is hevig teleurgesteld door de remise van Feyenoord tegen Willem II (1-1). De Deense trainer is kritisch op de rol van keeper Timon Wellenreuther bij de Tilburgse gelijkmaker.

Door een vroege goal van Antoni Milambo leek er geen vuiltje aan de lucht voor Feyenoord. De Rotterdammers vergaten de marge echter te verdubbelen en kregen in de slotfase de deksel op de neus. Na afloop spreekt Priske tegenover ESPN van een 'grote teleurstelling'. "Je kan altijd punten verliezen, dat hoort bij voetbal. Maar dat het in deze wedstrijd gebeurt, is wel heel vervelend."

"Willem II heeft geen kans gehad en toch pakken ze een punt. We hadden de wedstrijd veel eerder moeten beslissen", is hij kritisch op zijn ploeg. Een fout van Wellenreuther leidde de 1-1 in. "Hij neemt daar de verkeerde beslissing", aldus Priske. "Timon heeft dat zelf ook al gezegd. En dan geef je de tegenstander de kans om het punt te pakken dat ze in mijn ogen niet verdiende."

Priske weigert Wellenreuther aansprakelijk te stellen voor het puntenverlies en meent dat zijn hele ploeg in de spiegel moet kijken. "Het resultaat staat en we moeten naar onszelf kijken en weten dat we het beter moeten doen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!