Van den Brom trots op Vitesse

Van den Brom geniet van jong Vitesse: 'Geweldig wat we hebben laten zien'

10 augustus om 16:43

John van den Brom was trots op zijn ploeg, ondanks de 2-3 nederlaag op de eerste speeldag in de Keuken Kampioen Divisie tegen Telstar. De Arnhemmers speelden met een ontzettend jong elftal, waarvan sommige spelers zelfs debuteerden in het profvoetbal.

"Ik heb net tegen de jongens gezegd dat ik enorm trots op ze ben. Dat heb ik nog nooit gezegd na een nederlaag", begon Van den Brom na afloop. "Je kan altijd tevreden zijn, ook als je verliest. Maar wat wij vanavond hebben laten zien, met een heel jonge ploeg, is geweldig. Ik heb ervan genoten. Het feit dat we hier konden en mochten staan in een vol huis, dat geeft veel voldoening."

Er waren zo'n zeventienduizend bezoekers op het duel afgekomen en inmiddels zijn er meer dan elfduizend seizoenkaarten verkocht bij Vitesse. "Het leeft enorm", vervolgde Van den Brom. "Ik denk ook dat mensen dit willen zien. We hebben jonge spelers, veel jongens uit de eigen opleiding. Vandaag stond er een elftal dat strijdt, dat passie geeft om resultaat te halen. Dat wil elke fan zien. Het kan beter en het moet beter, maar dit is het begin van iets heel moois."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!