Van den Brom en Reijntjens hebben geen doelstelling met Vitesse

'Ik heb geen idee wat de doelstelling van Vitesse is, we gaan het meemaken'

10 augustus om 08:20
Laatste update: 10 augustus om 08:20

John van den Brom en Edwin Reijntjens hebben geen doelstelling gesteld voor Vitesse. De trainer en algemeen directeur van de Arnhemmers hebben nog geen enkel idee hoe goed de selectie precies is en durven dus nog geen doelen te stellen.

"Dat weet ik niet. Ik heb geen idee", begint Van den Brom stellig bij ESPN. "Ik denk dat je dat over een maandje moet bekijken. En dan kijken hoe we ons ontwikkelen. Als ik zie wat voor stappen we vanaf het begin tot nu gemaakt hebben, zijn die best groot. Maar nu gaat het er écht om."

"Niets", lacht Reijntjens op zijn beurt als hem gevraagd wordt wat de doelstelling van Vitesse komend seizoen is. "Meedoen. Maar ik weet ook hoe het gaat: als we een keer winnen, gaat iedereen roepen dat we periodekampioen moeten worden. Ik praat er veel met John over. We hebben ambitie genoeg, maar geen doelstelling", besluit de algemeen directeur.

"Deze groep is al vanaf 30 juni bij elkaar, daar zit het niet in", gaat Van den Brom verder. "Maar wel in de ervaring en dat gaan we meemaken. We zien het straks." Vitesse heeft veel aankopen gedaan, waarvan er een aantal in de basis stonden tegen Telstar. De seizoensopener van Vitesse ging echter verloren met 2-3.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!