Priske verklaart keuze voor Milambo boven Zechiël

Priske verklaart Feyenoord-keuze: 'Betekent niet dat Zechiël niet goed was'

10 augustus om 16:42
Laatste update: 10 augustus om 16:45

Brian Priske geeft zaterdag de voorkeur aan Antoni Milambo in de basiself van Feyenoord. Dat betekent slecht nieuws voor Gjivai Zechiël die in de strijd om de Johan Cruijff Schaal nog aan de aftrap stond. Priske geeft in gesprek met ESPN tekst en uitleg.

"Antoni heeft een goede voorbereiding gehad en het was een moeilijke beslissing om hem er tegen PSV uit te laten", begint Priske voorafgaand aan het eerste Eredivisie-duel van Feyenoords seizoen tegenover ESPN. "Nu kan hij ons helpen in het aanvallende gedeelte. We moeten een muur zien te breken, de tegenstander speelt met vijf verdedigers. Ik denk dat Milambo ons daarmee kan helpen."

In de strijd om de Johan Cruijff Schaal kreeg Zechiël nog de voorkeur boven de negentienjarige middenvelder. "Deze wissel betekent niet dat Zechiël het niet goed heeft gedaan. Ik vond hem wél goed tegen PSV. Hij speelde zichzelf in de wedstrijd, maar ik kies nu voor Antoni, die ook drie keer heeft gescoord in de voorbereiding", verklaart Priske.

Feyenoord mist verder de zieke Calvin Stengs en de in de warming-up geblesseerd geraakte Thomas Beelen. Ook met Quinten Timber wordt voorzichtig gedaan, hij begint tegen Willem ll op de bank.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!