Verweij over Geertruida bij Feyenoord

Verweij adviseert: 'Moeten ze hem niet gewoon de nieuwe Mister Feyenoord maken?'

10 augustus om 15:38

Mike Verweij zou een vertrek van Lutsharel Geertruida bij Feyenoord een enorme aderlating vinden voor de Rotterdammers. De verdediger maakte tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal zoveel indruk op de journalist, dat hij stelt dat Feyenoord wel drie spelers moet terughalen om zijn vertrek te compenseren.

"Als Feyenoord Geertruida wil vervangen, dan moet je eigenlijk drie nieuwe spelers halen. Ik vond het echt verbluffend in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, waar hij overal heeft gestaan. Hij kan gewoon op elke positie spelen", begint Verweij zijn lofzang in de podcast Kick Off.

Geertruida wordt, door onder andere Fabrizio Romano, nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek uit Rotterdam-Zuid. Volgens de transferexpert is Aston Villa geïnteresseerd in de diensten van de Nederlander en onderzoekt ook RB Leipzig nog altijd de optie om Geertruida over te nemen. Verweij adviseert de Rotterdammers echter niet over te gaan tot verkoop.

"Moet Feyenoord niet alles in het werk stellen om hem een nieuwe Mister Feyenoord te maken?", vraagt de journalist van De Telegraaf zich hardop af. "Hij is zó belangrijk voor dit Feyenoord."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!