West Ham en United ronden spoedig transfer Wan-Bissaka af

'West Ham en United zijn er bijna uit, transfer van Mazraoui kwestie van tijd'

10 augustus om 12:14

De onderhandelingen tussen Manchester United en West Ham United over Aaaron Wan-Bissaka zijn in een verregaand stadium, zo meldt de Duitse tak van Sky Sport. De Engelsman gaat daarmee de weg vrijmaken voor Noussair Mazraoui.

West Ham en United zijn al lange tijd in gesprek over de transfer van Wan-Bissaka. De clubs zijn er inmiddels bijna uit en zijn voornemens om de deal zaterdag nog af te ronden. In de komende drie dagen zal Wan-Bissaka dan medisch gekeurd worden voor hij zijn contract tot de zomer van 2030 zal tekenen. Dit betekent ook goed nieuws voor Noussair Mazraoui. Hij maakt de overstap naar United zodra Wan-Bissaka de club verlaten heeft.

Nadat United de deal rond Wan-Bissaka en Mazraoui heeft afgerond, gaat de club op zoek naar een extra centrumverdediger. Daarvoor was Matthijs de Ligt lange tijd in beeld, maar inmiddels is ook een andere kandidaat in beeld gekomen. Mario Hermoso vertrok deze zomer transfervrij bij Atlético Madrid en United bekijkt nu de opties om hem in te lijven. De Spanjaard is dus een stuk goedkoper dan De Ligt.