Vitesse heeft zevende aanwinst binnen

Vitesse presenteert zevende aanwinst in één dag tijd: 'Zijn ervaring is erg fijn'

8 augustus om 18:50
Laatste update: 8 augustus om 18:50

Vitesse heeft donderdag alweer de zevende versterking binnen ruim één dag tijd gepresenteerd. Het gaat om de 21-jarige verdediger Loek Postma, die al langer meetrainde na zijn vertrek bij AZ.

Postma doorliep bij AZ de jeugdopleiding, en kwam tot vijftig optredens voor de beloften in de Keuken Kampioen Divisie. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen sloot hij zich aan bij trainer John van den Brom, in de hoop hem te overtuigen van een vast contract. Dat is gelukt. 

"We hebben Postma in de voorbereiding de kans gegeven en hij heeft zichzelf goed laten zien", aldus hoofdscout Theo Janssen. "Zijn ervaring op jonge leeftijd in de Keuken Kampioen Divisie is erg fijn. Op zijn leeftijd kan hij samen met de club een mooie ontwikkeling doormaken. Postma heeft laten zien dat hij talent heeft en verdedigend zijn mannetje staat. Nu is het aan hem om het tijdens de wedstrijden te laten zien."

Postma is dus alweer de zevende nieuweling voor Vitesse, dat vorige week een zucht van opluchting slaakte toen het te horen kreeg dat de proflicentie niet ingetrokken werd. Mees Krekels, Alexander Büttner, Irakli Yegoian, Dillon Hoogewerf, Justin Bakker en Tomislav Gudejl werder in eerder stadium al gepresenteerd.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!