PSV gaat concreet worden voor Gosens

'Spel op de wagen: PSV gaat binnenkort bod uitbrengen op ervaren linksback'

9 augustus om 12:44
Laatste update: 9 augustus om 12:57

PSV is van plan om Union Berlin een concrete aanbieding te doen voor Robin Gosens. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sport vrijdagmiddag. Tot dusver voerde PSV alleen nog gesprekken met de speler zelf, maar een concrete aanbieding ligt in de lijn der verwachting.

PSV is nog altijd naarstig op zoek naar defensieve versterkingen en ziet in Gosens een uitstekende kandidaat voor de linksbackpositie. De dertigjarige Duitser zou zelf ook wel oren hebben naar een vertrek uit Berlijn. PSV is niet de enige club die Gosens op de korrel heeft, ook het Italiaanse Torino is nadrukkelijk in de markt voor de vleugelverdediger.

De Eindhovenaren voerden volgens Sky Sport al enkele gesprekken met Gosens zelf, maar lijkt nu concreet te gaan worden richting zijn huidige club Union Berlin. De Duitsers staan niet te springen om zijn vertrek en zouden hem er graag bij houden. Union Berlin is alleen bereid om te onderhandelen als er een goed bod op tafel komt voor de back. 

De Bundesliga-club zou ten minste tien miljoen euro willen ontvangen. Gosens kwam vorige zomer over van Internazionale voor zo'n dertien miljoen euro. De Duitser heeft een rijk verleden in Nederland. Hij speelde eerder voor Vitesse, FC Dordrecht en Heracles Almelo. Gosens ligt nog tot medio 2028 vast in Berlijn.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!