PSV informeerde naar Oosterwolde

'PSV informeerde bij Fenerbahçe naar bekende linksachter: back blijkt te duur'

8 augustus om 15:18

PSV is naarstig op zoek naar een versterking op de linksachter positie door blessureleed van Sergiño Dest en Mauro Júnior. In Turkije werd geïnformeerd naar Fenerbahçe-verdediger Jayden Oosterwolde, meldt De Telegraaf

Oosterwolde blijkt echter geen haalbare kaart voor PSV. De linksback staat nog tot medio 2027 onder contract bij de Turkse topclub en is daardoor te duur. Bovendien geniet Oosterwolde belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League en van Bologna. De 23-jarige Zwollenaar vertrok in 2022 bij FC Twente en ging een avontuur aan bij Parma, dat hem ruim een jaar later verkocht aan Fenerbahçe.

Ook de naam van Robin Gosens is gevallen in Eindhoven. De dertigjarige Duitser mag na één seizoen alweer vertrekken bij Union Berlin, dat afgelopen zomer nog dertien miljoen euro voor hem betaalde. Ook deze optie lijkt financieel te hoog gegrepen, omdat Union Berlin hem graag wil verkopen en niet open zou staan voor een verhuurperiode.

Daarnaast heeft PSV gesproken met de transfervrije Patrick van Aanholt die afgelopen anderhalf jaar speelde in Eindhoven. Die gesprekken lijken op korte termijn niet te leiden tot een contract, meldt De Telegraaf.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!