Feyenoord wil meer dan tien miljoen voor Geertruida

Woerts weerspreekt geluiden: 'Feyenoord wil meer dan tien miljoen'

9 augustus om 08:16

Feyenoord laat Lutsharel Geertruida niet voor tien miljoen euro gaan, weet sportmarketeer Chris Woerts. Eerder deze week werd in de media bericht dat de Rotterdammers niet meer dan dat bedrag voor de steunpilaar kunnen krijgen.

Dat Feyenoord niet hoog in de boom kan zitten, heeft te maken met het contract van Geertruida, dat in de zomer van 2025 afloopt. "Er werd gesuggereerd dat hij weg zou gaan voor rond de tien miljoen euro, maar dat vindt Feyenoord te weinig", zegt Woerts in het programma De Oranjezomer. "Er is wel belangstelling voor hem, maar nog geen formeel contact met de club. Feyenoord wil meer dan tien miljoen euro voor Geertruida."

Jan Joost van Gangelen, tafelgast bij het programma, vraagt welk bedrag Feyenoord dan wel verlangt. "Tussen de vijftien en twintig miljoen euro minimaal, denk ik." Transfergoeroe Fabrizio Romano meldde donderdag dat Geertruida op de shortlist staat bij Aston Villa. Het is onduidelijk wat The Villans bereid zijn te betalen.

Geertruida, die vorige maand 24 werd, vertegenwoordigt een marktwaarde van 32 miljoen euro. Als Feyenoord hem deze zomer niet verkoopt, dreigt volgend jaar een transfervrije exit.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!