Nabeschouwing Ajax opeens ten einde op Ziggo Sport

Ziggo Sport vliegt er opeens uit na Ajax-zege: presentator wijst schuldige aan

9 augustus om 07:50
Laatste update: 9 augustus om 07:55

De nabeschouwing van Ajax - Panathinaikos op Ziggo Sport kreeg donderdagavond een bijzonder abrupt einde. Dat lag aan een 'medewerker in het stadion', meldt presentator Sam van Royen op X.

Na een interview met Steven Berghuis was analist Ronald de Boer bezig met een referaat over uitgaande transfers bij Ajax, toen opeens de verbinding wegviel. Na een reclameblok kwam Ziggo Sport niet meer terug vanuit Athene, maar kreeg de kijker een tenniswedstrijd tussen Borna Coric en Jannik Sinner te zien.

Dat het misging komt volgens Van Royen door een externe factor. 'Tijdens onze nabeschouwing van Panathinaikos - Ajax werd de stekker eruit getrokken door een medewerker van het stadion. Daarom gingen Ronald de Boer en ik van zender af', meldt hij. 'Excuus dat er niet verder gekeken kon worden.'

Storing bij Ziggo Sport

Het was al niet de avond van Ziggo Sport. Opnieuw liet de online dienst Ziggo GO het afweten, waardoor abonnees van onder meer KPN en Odido een groot deel van Ajax - Panathinaikos niet konden zien. Ziggo opende daarop een livestream via het YouTube-kanaal.