Berghuis hint op Ajax-transfers

Berghuis hint op snelle Ajax-transfers: 'Ik verwacht dat er nog wat gaat gebeuren'

8 augustus om 23:02

Steven Berghuis heeft na Panathinaikos - Ajax kort zijn verwachting uitgesproken over de transfertoekomst van de Amsterdamse club. De matchwinner in Griekenland gaat ervan uit dat er de komende weken nog het een en ander gebeurt. 

Het verhaal is bekend. Ajax wil zich graag roeren op de transfermarkt, maar heeft momenteel zeer weinig middelen. Die middelen wil het verschaffen door spelers te verkopen, iets wat vooralsnog moeizaam verloopt. Waar het in de media een repeterend onderwerp is, is Berghuis er zelf niet zo mee bezig. "Nee, niet echt", vertelt hij na afloop van de zege in Athene (0-1). 

Een aantal spelers, onder wie Borna Sosa en Owen Wijndal, is duidelijk gemaakt dat het mag vertrekken. Met de spelers die nu nog deel uitmaken van de hoofdmacht, moet Ajax de lijn omhoog inzetten. "Dit zijn de jongens met wie we het nu doen", vervolgt Berghuis, die denkt dat er nog wel een aantal transfers plaats zullen vinden in Amsterdam. "Ik verwacht dat er nog wat gaat gebeuren, maar dat is aan de clubleiding."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!