NAC Breda wil Leo Sauer van Feyenoord huren

'Feyenoord met Eredivisie-club in onderhandeling over transfer van Sauer'

8 augustus om 20:36

NAC Breda heeft verregaande interesse in Feyenoord-aanvaller Leo Sauer, aldus 1908. De promovendus wil de Slowaak, die belangstelling geniet van nog een aantal andere clubs, voor één seizoen huren. 

1908 weet dat Sauer er ook goed opstaat bij clubs uit België, Tsjechië, Oostenrijk en andere niet bij naam genoemde Eredivisionisten. Zij hopen allemaal te profiteren van zijn situatie bij Feyenoord. De achttienjarige Sauer komt vooralsnog namelijk nauwelijks voor in de plannen van Arne Slot-opvolger Brian Priske. 

Om die reden lijkt hij zich dus op te kunnen gaan maken voor een transfer. NAC hoopt de concurrenten uit de andere landen voor te zijn en Sauer, drievoudig international van Slowakije, te verleiden tot een huurdeal. 

De Brabanders zijn momenteel met Feyenoord aan het onderhandelen. Mocht het tot een akkoord komen, dan ligt het in de lijn der verwachting dat er uiteindelijk een losse verhuur zonder koopoptie op tafel komt. 

Feyenoord haalde Sauer in de zomer van 2023 naar Rotterdam. De aanvaller maakte tot dusver vijftien keer zijn opwachting in de hoofdmacht van Feyenoord. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en vier assists.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!