Bij Unibet wedden met welkomstactie op een winst van Feyenoord tegen Willem II

Feyenoord-winst in De Kuip tegen promovendus Willem II levert met €1 inzet €50 op!

10 augustus om 15:00
Laatste update: 10 augustus om 15:00

ADVERTORIAL - Feyenoord opent het Eredivisie-seizoen vrijdagmiddag in de eigen Kuip tegen promovendus Willem II. De Rotterdammers hebben door het winnen van de Johan Cruijff Schaal ten koste van PSV het nodige vertrouwen getankt. Unibet heeft een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder): pak nu 50 euro met een inzet van 1 euro wanneer Feyenoord wint!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Feyenoord - Willem II en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en deze is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Klik hier om mee te spelen met de welkomstactie van Unibet!

Feyenoord werkte met ruime verliespartijen tegen Benfica (5-0) en AS Monaco (1-3) een teleurstellende voorbereiding af, maar het nieuwe systeem van Brian Priske wierp afgelopen zondag dan toch zijn vruchten af. In verdedigend opzicht liet het allemaal nog wel te wensen over, maar vier keer scoren in Eindhoven is niet veel ploegen gegeven. Dat goede gevoel wil Feyenoord nog sterker maken door in de eigen Kuip met de Tilburgers af te rekenen.

Benieuwd naar het uitgebreide, diverse aanbod van Unibet? Bekijk het via deze link. Veel plezier met het bekijken van de openingswedstrijd van Feyenoord! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust