Zware concurrentie voor PSV in strijd om Van den Berg

'PSV verwikkeld in enorme concurrentiestrijd: zes clubs azen op Van den Berg'

8 augustus om 13:51
Laatste update: 8 augustus om 14:47

PSV heeft te maken met zware concurrentie in de strijd om de handtekening van Sepp van den Berg. Volgens de Duitse tak van Sky Sport tonen maar liefst zes Bundesliga-clubs concrete interesse in de verdediger. PSV is dringend op zoek naar defensieve versterkingen, maar er zijn dus meer kapers op de kust.

Sky Sport meldt dat VfB Stuttgart, Hoffenheim, VfL Wolfsburg, FSV Mainz, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen allen Van den Berg op de korrel hebben. Een paar van deze clubs hebben Liverpool zelfs al concrete aanbiedingen gedaan, maar deze zijn allemaal afgewezen. Bekend is dat Mainz, de club waar hij vorig seizoen voor uitkwam, nog steeds hoopt op een nieuwe huurdeal.

Liverpool verlangt zo’n 25 miljoen euro voor de verdediger, een bedrag dat momenteel geen enkele club lijkt te willen betalen. Liverpool-coach Arne Slot nam Van den Berg mee op trainingskamp en is erg tevreden met zijn recente prestaties. PSV zal dus flink aan de bak moeten om de 22-jarige stopper te kunnen contracteren.

Van den Berg speelde het afgelopen seizoen 33 Bundesliga-duels voor Mainz. Hierin wist hij drie doelpunten te maken. Zijn marktwaarde wordt momenteel ingeschat op zo'n twaalf miljoen euro. Van den Berg staat nog tot medio 2026 onder contract in Liverpool.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!