Liverpool wijst PSV-bod op Van den Berg resoluut af

'Liverpool slaat bod op Van den Berg resoluut af: PSV moet dieper gaan'

29 juli om 13:40
Laatste update: 29 juli om 16:25

PSV heeft zich eind vorige week bij Liverpool gemeld met een bod op Sepp van den Berg. Dat weet zowel Fabrizio Romano als het Eindhovens Dagblad te melden. Volgens de Italiaanse transferexpert bedroeg het bod 10 miljoen euro, terwijl het ED beweert dat het 'zelfs nog iets meer' was. 

De interesse van PSV in Van den Berg is niet nieuw. De Eindhovenaren hebben hem al een tijdje op de korrel, en nu er defensieve kopzorgen zijn is Van den Berg meer dan welkom. PSV heeft aan het einde van vorige week een eerste bod uitgebracht van 10 miljoen euro. 

De club van manager Arne Slot, die Van den Berg afgelopen zaterdag nog een basisplaats gaf in het oefenduel met Real Betis, heeft de aanbieding uit Eindhoven direct naar de prullenbak verwezen. Volgens diverse Engelse media verlangen The Reds om en nabij de 20 miljoen euro voor de centrale verdediger. 

Over dat prijskaartje sprak de oud-speler van PEC Zwolle al zijn verbazing uit. "Twintig miljoen euro is wel veel. Ik weet dat er in de huidige markt van alles kan gebeuren. Omdat ik een goed seizoen had vorig jaar, heeft Liverpool een prijskaartje om mijn nek gehangen waarvan zij denken dat het de juiste is. Mijn eerste reactie was dat het wel heel hoog was", zei hij tegen The Athletic.