Perez verwacht Ajax op plek vijf komend seizoen

Perez doet voorspelling over nieuw Ajax-seizoen: 'Tempo is echt slaapverwekkend'

7 augustus om 07:34
Laatste update: 7 augustus om 10:22

Kenneth Perez denkt niet dat Ajax dit seizoen hoge ogen gaat gooien. De analist vertelt bij Voorspellen met Vedetten van ESPN dat hij de Amsterdammers op plek vijf verwacht, mede door het spel dat de ploeg onder Francesco Farioli tot op heden laat zien.

"Het is nog vroeg, maar ik zag ze spelen (tegen FK Vojvodina, red.)... Het tempo dat daar gevoetbald wordt is echt slaapverwekkend", vertelt Perez over de indruk die hij krijgt van Ajax. "Daar moet echt nog heel veel gebeuren, maar dat gaan ze niet 1, 2, 3 redden." Volgens Perez moet Ajax het doen met een vijfde plek komend seizoen, achter AZ als nummer vier, Twente als nummer drie, Feyenoord als tweede en kampioen PSV.

Hans Kraay jr. is het op dat gebied absoluut niet eens met zijn collega. Hij verwacht dit seizoen juist veel van de Amsterdammers. "Ajax wordt met twee vingers in de neus derde en komt dicht bij PSV en Feyenoord", is Kraay glashelder. Hij verwacht ook dat niet PSV, maar Feyenoord kampioen wordt. Ook Karim El Ahmadi en Kees Kwakman denken dat Ajax op de derde plek gaat eindigen dit seizoen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!