'Feyenoord grijpt naast Buonanotte'

'Feyenoord grijpt mis: Rotterdammers zetten streep door naam Buonanotte'

5 augustus om 18:58
Laatste update: 7 augustus om 09:34

Een forse streep door de rekening voor Feyenoord: de Rotterdammers gaan naast Facundo Buonanotte grijpen, weet het Algemeen Dagblad. Het is niet gelukt om de huurdeal met Brighton & Hove Albion af te ronden.

Volgens het AD heeft Feyenoord een streep moeten zetten door de komst van de negentienjarige Argentijn. Door de geduchte concurrentie bekijkt de Johan Cruijff Schaal-winnaar momenteel de alternatieven. Het is een hard gelag voor Feyenoord, dat al akkoord was met Brighton over een huurdeal. De Rotterdammers bedongen tevens een optie tot koop, die naar verluidt zo'n twintig miljoen euro bedroeg.

Buonanotte had in De Kuip de concurrentie moeten aangaan met onder anderen Calvin Stengs, maar hij lijkt nu zelf een andere keuze te maken. Voor de aanvallende middenvelder verschenen de afgelopen weken meerdere kapers op de kust. Onder meer Schots kampioen Celtic en het naar de Premier League gepromoveerde Southampton zitten achter hem aan. Het is de verwachting dat hij in Engeland blijft.

Het is overigens niet uitgesloten dat Feyenoord en Brighton alsnog zaken zullen doen. Volgens Voetbal International staat met Ibrahim Osman nog een vleugelaanvaller van The Seagulls in de Rotterdamse belangstelling. De naam van de Ghanees viel al tijdens de onderhandelingen over Buonanotte.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!