Feyenoord praat met Brighton niet alleen over Buonanotte: ook Osman in beeld

'Feyenoord praat met Brighton niet enkel over Buonanotte: nog een naam genoemd'

4 augustus om 13:24
Laatste update: 4 augustus om 14:23

Feyenoord is niet alleen over Facundo Buonanotte in gesprek met Brighton & Hove Albion, zo meldt Voetbal International. Ook Ibrahim Osman is in Rotterdam in beeld. De Ghanese buitenspeler is een bekende van trainer Brian Priske.

De interesse van Feyenoord in Buonanotte is inmiddels al geruime tijd bekend. Een deal is echter nog alles behalve rond. De Argentijn heeft met Celtic nog een ander ijzer in het vuur, waardoor een huurperiode in De Kuip nog af zou kunnen ketsen. Beide clubs zijn wel al akkoord over een huurconstructie mét optie tot koop, ter waarde van twintig miljoen euro.

Echter, wedt Feyenoord ook op meerdere paarden. Tijdens de onderhandeling tussen de Rotterdammers en Brighton passeerde nóg een naam de revue, namelijk die van Osman. Zo weet VI. De buitenspeler uit Ghana is een bekende van Priske en speelde vorig seizoen voor het Deense Nordsjaelland. Daar maakte hij in 29 wedstrijden zes doelpunten en was hij zeven keer aangever.

Brighton betaalde deze zomer 19,5 miljoen euro voor de linksbuiten, die in Rotterdam met Igor Paixao, Luka Ivanušec en Leo Sauer kan rekenen op stevige concurrentie. Buonanotte heeft nog altijd de voorkeur in De Kuip, maar als zijn komst niet mogelijk blijkt zal een andere speler, wellicht Osman, op huurbasis de overstap naar Feyenoord maken.