Zaakwaarnemers storten zich op Vitesse, vertelt Van den Brom

Vitesse bedolven onder transfersuggesties: 'Telefoon van Theo en mij roodgloeiend'

5 augustus om 10:55

John van den Brom is opgelucht en vooral blij dat Vitesse weer vooruit kan. Nu de Arnhemmers sowieso aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie kunnen beginnen, moet de selectie vorm krijgen. De telefoon staat roodgloeiend.

Komende vrijdag wacht Telstar in de eerste speelronde, maar de selectie van Vitesse is nog verre van compleet. Van den Brom wil nu samen met Theo Janssen spijkers met koppen slaan op de transfermarkt. "Sinds het goede nieuws staan de telefoons van Theo en mij roodgloeiend. Zoveel spelers worden er aangeboden. Dus we staan er als Vitesse nog steeds goed op", vertelt Van den Brom aan De Telegraaf.

Irakli Yegoian (kan gehuurd worden van FC Twente), Dillon Hoogewerf (ex-Ajax, -Manchester United en -Borussia Mönchengladbach) en Loek Postma (Jong AZ) trainen al mee in Arnhem. "Het is duidelijk dat er op meerdere posities nog wat moet gebeuren, maar we hebben nog de tijd tot 1 september om een selectie neer te zetten", zegt de Vitesse-trainer, die een flesje champagne heeft opengetrokken na het goede nieuws dat Vitesse blijft bestaan. "Maar ik heb zelf eigenlijk nooit getwijfeld aan de goede afloop."