Vitesse pakt direct door na goed nieuws en heeft vier nieuwe spelers in vizier

'Vitesse pakt direct door na goed nieuws en heeft vier nieuwe spelers in vizier'

4 augustus om 19:51

Nadat bekend werd dat Vitesse zijn proflicentie mag behouden en de Keuken Kampioen Divisie in gaat, willen de Arnhemmers zich direct roeren op de transfermarkt. Dat meldt Transferwatch. Vitesse zou 'sowieso' vier spelers in het vizier hebben.

'Er kwamen een berg aan proefspelers naar Arnhem, maar inmiddels is duidelijk dat er aankomende week sowieso vier spelers hun handtekening gaan zetten onder een contract bij Vitesse', meldt Transferwatch. Het zou gaan om Dillon Hoogewerf, Adam Tahui, Maxim Gullit en Loek Postma.

Twee laatstgenoemden komen over van AZ. Gullit, de zoon van voetballegende Ruud Gullit, keert daarmee terug naar de Keuken Kampioen Divisie. De 23-jarige centrale verdediger speelde eerder 55 wedstrijden in dienst van Jong AZ. Postma is op zijn beurt een 21-jarige centrale verdediger, die doorgaans ook voor Jong AZ uitkomt.

Tahui komt uit de eigen jeugd van Vitesse. Hoogewerf komt uit de jeugd van Borussia Mönchengladbach. 'De verwachting is dat er na de komst van deze vier spelers nog een aantal spelers op korte termijn hun handtekening gaan zetten bij Vitesse', besluit Transferwatch.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!