Reactie Gimenez na winnen Johan Cruijff Schaal

Feyenoord-spits wijst naar geduchte concurrentie: 'Gaat een zwaar seizoen worden'

4 augustus om 21:02
Laatste update: 4 augustus om 21:07

Santiago Gimenez is blij om weer belangrijk te zijn voor Feyenoord. Na het winnen van de Johan Cruijff Schaal verschijnt de Mexicaanse spits voor de camera's van ESPN. Daar is hij openhartig over de lastige periode die hij het afgelopen seizoen meemaakte en vertelt hij een zwaar seizoen met Feyenoord te verwachten.

"PSV is een heel goed team. Ze scoren vier doelpunten, wij ook. Het was een geweldige wedstrijd voor de kijkers en ook voor ons, want wij winnen uiteindelijk", is Gimenez zijn eerste reactie na het winnen van de Johan Cruijff Schaal.

Gimenez kende aan het einde van vorig seizoen een lastige periode. Zondag was hij weer belangrijk voor Feyenoord met twee doelpunten vanaf elf meter en één assist. "Natuurlijk voelt het als een opluchting", stelt de Mexicaan. "Doelpunten maken geeft weer vertrouwen aan een spits. Het is de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. En wat een manier om te starten, toch?"

Voor Feyenoord is het winnen van de Johan Cruijff Schaal de start van wat een succesvol jaar moet worden, onder nieuwe trainer Brian Priske. Makkelijk wordt het echter niet, denkt Gimenez. "Ik denk dat het een zwaar seizoen gaat worden. Ajax, PSV, FC Twente, AZ zijn allemaal goede teams die voor de titel zullen vechten. Maar ik ben fit en ik voel me goed."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!