Ticketverkoop Vitesse maakt gigantische stijging

Ticketverkoop Vitesse maakt gigantische stijging: al 7000 seizoenkaarten verkocht

4 augustus om 15:11

De tickets vliegen over de toonbank bij Vitesse sinds bekend is dat de club de proflicentie behoud. Zaterdagavond kwam het nieuws naar buiten en de Arnhemmers hebben al meer dan 7000 seizoenskaarten verkocht, meldt De Gelderlander.

Tot vrijdagavond, toen het vertrek van Coley Parry de toekomst van Vitesse leek te waarborgen, verkocht de eerstedivisionist ongeveer 3000 seizoenskaarten. Deze trouwe fans namen het risico om hun geld te verliezen als de club haar voetballicentie niet zou herwinnen.

Door de stap van Parry, die de laatste eis van de licentie- en beroepscommissie van de KNVB voldeed, nam de kans op een positieve uitkomst aanzienlijk toe. Dit resulteerde volgens de regionale krant direct in een stijging van de ticketverkoop bij Vitesse. Zodra er groen licht kwam uit Zeist op zaterdag, ontstond er een grote vraag naar seizoenskaarten en werden er binnen een uur meer dan 2000 verkocht.

Op zondagochtend was het aantal verkochte kaarten al meer dan 7000. Ook de belangstelling voor losse wedstrijdkaarten is groot. De Zuid-Tribune, waar de meest fanatieke supporters staan, is voor de thuiswedstrijd tegen Telstar al volledig uitverkocht. "We moeten echter vermelden dat 2000 van die plaatsen gereserveerd zijn voor mensen die vorig jaar een seizoenkaart hadden en nog niet hebben verlengd", vertelt een woordvoerder van de club aan De Gelderlander.

Deze mensen hebben tot vrijdag 23 augustus de tijd om hun seizoenkaart te verlengen. Ze hebben uitstel gekregen vanwege de aanhoudende onzekerheid over de toekomst van de Arnhemse eerstedivisionist.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!