Vitesse-nieuws ook vanuit Zweden gevierd

Reijntjes reageert vanuit buitenland op Vitesse-nieuws: 'Een beetje pijnlijk'

4 augustus om 11:40
Laatste update: 4 augustus om 15:10

Edwin Reijntjes viert de redding van de Arnhemmers in het buitenland. De algemeen directeur van Vitesse had zijn vrouw namelijk beloofd om na maanden van intensief werken een weekendje weg te gaan.

Vitesse hoorde zaterdag van de beroepscommissie van de KNVB dat het zijn proflicentie behoudt. Interim-directeur Reijntjes reageert vanuit Zweden op dit voor de Arnhemmers mooie nieuws. Hij erkent tegenover Nu.nl dat 'het een beetje pijnlijk is' dat hij op de dag van de verlossing voor Vitesse in het buitenland zit. 

Reijntjes had zijn vrouw al 'heel lang' een lang weekend weg beloofd, naar hun tweede huis in Zweden. "Ik zei tegen haar: we doen het op 2 augustus, want dan is alles wel voorbij. Maar dat ging niet door."

In april begon Reijntjes als algemeen directeur bij Vitesse. "Het was een rollercoaster", vertelt hij over de afgelopen maanden. "In mijn eerste interview zei ik dat er meer redenen waren om nee tegen deze klus te zeggen dan ja", vertelt de bestuurder. 

"De kans dat het zou lukken was klein, maar wij dachten dat we alle problemen konden oplossen. Ik heb mijn vrouw bijna niet gezien in al die maanden. We zijn dag en nacht en weekenden lang doorgegaan. Er was altijd wel wat. We hebben wel met 35 mensen over de hele wereld gesproken. Maar met dit resultaat maakt het allemaal niet meer uit", aldus Reijntjes.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!