'Marseille toont interesse in Zetterer'

'Feyenoord zet Marseille in wachtkamer, Fransen zoeken alternatief in Duitsland'

1 augustus om 15:24
Laatste update: 1 augustus om 15:56

Nu Feyenoord heeft aangegeven dat het nog niet wil praten over een eventuele transfer van Timon Wellenreuther, heeft Olympique Marseille een extra target aan het wensenlijstje toegevoegd. De Fransen zouden in gesprek zijn met Michael Zetterer, de oud-doelman van PEC Zwolle. 

'Olympique Marseille onderzoekt de mogelijkheid om Zetterer te contracteren!', schrijft Sky Sports-verslaggever Florian Plettenberg op X. 'De eerste ronde van gesprekken zijn achter de rug. Roberto De Zerbi staat 'erg open' voor het idee om Zetterer binnenboord te halen.'

Na anderhalf jaar op huurbasis bij PEC Zwolle keerde Zetterer terug bij Werder Bremen, waar hij inmiddels is uitgegroeid tot eerste keus onder de lat. Vorig seizoen keepte hij 27 duels, waarin hij 37 keer een tegentreffer kreeg. Zetterer heeft zijn contract bij Werder Bremen onlangs verlengd, waardoor hij nog vastligt tot de zomer van 2027. Volgens transfermarkt.nl vertegenwoordigt hij een waarde van 3 miljoen euro. 

Wellenreuther en Feyenoord

Olympique Marseille heeft de hoop op Wellenreuther nog niet helemaal opgegeven, meldde het Franse L'Équipe eerder deze week. Feyenoord lijkt nog even te wachten tot Brian Priske definitief laat weten wie aankomend seizoen de eerste doelman van Feyenoord wordt. Eerder gaf de trainer van de Rotterdammers aan dit pas vlak voor de eerste competitiewedstrijd tegen Willem II bekend te maken. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!