Wellenreuther van Feyenoord blijft optie bij Marseille

L'Équipe komt met update rond interesse van Olympique Marseille in Wellenreuther

30 juli om 15:14

Timon Wellenreuther is nog altijd een optie voor Olympique Marseille. De doelman van Feyenoord werd onlangs aan de Franse topclub gelinkt, maar de Rotterdammers willen wachten met het aangaan van eventuele gesprekken.

Volgens L’Équipe heeft de nieuwe Marseille-trainer Roberto de Zerbi een profielschets gemaakt van een nieuwe doelman. Wellenreuther voldoet aan de eisen van die schets en daarom zou hij op de radar van Marseille zijn verschenen. De Zerbi zou op zoek zijn naar een ‘die goed met zijn voeten kan spelen, een goede rebounder die hoog op het veld kan spelen’. Feyenoord wil echter nog niet over gaan tot verkoop.

Die beslissing van Feyenoord heeft echter alles te maken met een interview dat Brian Priske onlangs gaf. Daarin gaf de trainer aan dat hij pas vlak voor de eerste competitiewedstrijd tegen Willem II bekend zal maken wie zijn eerste keeper is: Justin Bijlow of Wellenreuther. De Duitse doelman ligt nog tot 2027 vast, maar Feyenoord en Priske twijfelen of ze hem moeten verkopen of de eerste doelman van de club moeten maken.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!