'Liverpool zet gesprekken on hold: PSV in de wachtkamer'

'Liverpool zet gesprekken on hold: PSV in de wachtkamer'

30 juli om 18:41

PSV moet geduldig blijven met de belangstelling voor Sepp van den Berg. De Eindhovenaren zagen reeds een bod afgewezen worden en deze week zal het niet van nieuwe onderhandelingen komen, zo weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Op dit moment is Van den Berg met Liverpool actief in de Verenigde Staten, waardoor de club van Arne Slot niet in gelegenheid is te onderhandelen. Om die reden is er momenteel geen beweging rond de verdediger, op wie PSV volgens Fabrizio Romano een bod van tien miljoen uitbracht. Dit werd door Liverpool echter naar de prullenmand verwezen. De vraagprijs zou namelijk bepaald zijn op minstens twintig miljoen euro.

Volgens het medium zal er geen beweging in de zaak komen zolang Van den Berg met zijn huidige club in de Verenigde Staten verblijft. PSV moet dan ook geduldig wachten tot Liverpool terug is. De interesse van PSV in Van den Berg is niet nieuw. De Eindhovenaren hebben hem al een tijdje op de korrel, en nu er defensieve kopzorgen zijn is Van den Berg meer dan welkom.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!