PSV wikt en weegt over Schouten

PSV wikt en weegt over Schouten: 'Dat nemen ze mee in overweging hem te verkopen'

30 juli om 06:45
Laatste update: 30 juli om 10:48

Hoewel er nog geen officieel bod voor Jerdy Schouten is binnengekomen, heeft de interesse van onder meer Paris Saint-Germain PSV aan het denken gezet. De Eindhovenaren willen de middenvelder liever niet kwijt, maar beseffen ook dat er misschien een gigantische transferklapper kan worden gemaakt. 

'Het is niet zo dat PSG morgen op de stoep staat in Eindhoven, maar PSV houdt er wel rekening mee dat de Parijzenaars of een andere club volgende maand doorpakken voor Schouten', duidt het Eindhovens Dagblad. De krant wijst naar de veranderde houding van PSG, dat niet langer de club is die alleen de allergrootste sterren aantrekt, maar juist creatiever wil scouten. Schouten zou perfect in dat plaatje passen. 

PSV is van plan Schouten een nieuw en verbeterd contract aan te bieden, waarin nieuwe afspraken over een toekomstig transferbedrag moeten worden gemaakt. In Eindhoven mikken ze nu op een bedrag van zo'n 60 miljoen euro. De regerend landskampioen beseft dat het nog maar de vraag is of de huidige transferwaarde van de 27-jarige Schouten in de toekomst nog veel kan stijgen en of een transfer daarom niet wenselijker is. 'Dat neemt PSV ook mee bij de overwegingen om hem te verkopen.'

Naar verluidt zou Schouten best een stap willen maken, maar alleen naar 'een topclub die zich écht volledig in hem heeft verdiept'.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!