Kwakman wijst eerste doelman Feyenoord aan: 'Gek als hij tweede keeper wordt'

Kwakman verwacht vertrek bij Feyenoord: 'Denk dat hij het zelf misschien ook wil'

29 juli om 21:11
Laatste update: 30 juli om 10:37

Kees Kwakman verwacht dat Timon Wellenreuther de concurrentiestrijd bij Feyenoord zal winnen van Justin Bijlow, zo stelt hij in Voetbalpraat. Ook denkt de analist dat Justin Bijlow verkocht zal worden door de Rotterdammers.

"Het is een concurrentiestrijd die je niet veel meer ziet bij topclubs", stelt Freek Jansen, hoofdredacteur van Voetbal International, om vervolgens de vergelijking te trekken met een eerdere keepersstrijd in Nederland. "Het doet een beetje aan Cillessen en Vermeer denken (bij Ajax, red.). Het is ongeveer tien jaar geleden dat er twee echt goede, gelijkwaardige keepers waren."

Kwakman verwacht dat Feyenoord-trainer Brian Priske zal kiezen voor Wellenreuther. "Ik denk dat ze Bijlow gaan verkopen en dat hij dat zelf misschien ook wel wil. Dan wordt Wellenreuther eerste keeper", vertelt Kwakman, afgaande op de recente contractverlenging van de Duitse doelman. "Ik vind het een beetje gek als Wellenreuther drie weken terug zijn contract nog verlengt, en dan tweede keeper wordt."