Waar, hoe laat en op welke zender(s) kan je de Johan Cruijff Schaal zien?

PSV versus Feyenoord: op welke dag en hoe laat is de Johan Cruijff Schaal?

29 juli om 13:00

Komende zondag staat de strijd om de Johan Cruijff Schaal op het programma. Net als vorig jaar staan PSV en Feyenoord tegenover elkaar. Hoe laat begint het duel en waar is het te zien? VoetbalPrimeur geeft meer informatie.

Waar en hoe laat is de aftrap van PSV - Feyenoord?

De wedstrijd tussen kampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord wordt op zondag 4 augustus afgewerkt in het Philips Stadion in Eindhoven. De aftrap van het duel vindt plaats om 18.00 uur. De KNVB heeft nog niet bekendgemaakt wie de scheidsrechter wordt. Vorig seizoen werd Allard Lindhout aangewezen als arbiter. Mocht er na negentig minuten nog geen winnaar zijn, dan wordt er direct overgegaan tot strafschoppen. 

Op welke zender(s) is PSV - Feyenoord te zien?

De strijd om de Johan Cruijff Schaal wordt live uitgezonden op Star Channel (kanaal 11 bij Ziggo, kanaal 16 bij KPN of kanaal 16 bij Odido). Ook is het duel te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint één uur voor de aftrap, om 17.00 uur dus. 

Hoe verliep de vorige wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal?

Ook vorig jaar stonden PSV en Feyenoord tegenover elkaar. Destijds was Feyenoord landskampioen en PSV bekerwinnaar. De wedstrijd werd gespeeld in De Kuip, en de Eindhovenaren gingen er met de prijs vandoor. Vleugelaanvaller Noa Lang maakte vlak voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!