'PSV lijkt transfermarkt op te moeten gaan voor extra optie'

'PSV incasseert tikken en lijkt transfermarkt op te moeten gaan voor extra optie'

29 juli om 07:40
Laatste update: 29 juli om 12:30

Het lijkt 'onvermijdelijk' dat PSV op zoek gaat naar een extra optie voor de verdediging. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Door de blessures van Mauro Júnior en Olivier Boscagli is de spoeling achterin wel heel dun geworden.

Mauro moest zaterdagavond tegen Valencia (2-1) al na zeven minuten afhaken. Het was de tweede keer op rij dat hij geblesseerd raakte in een oefenwedstrijd. De Braziliaan zal voorlopig uitgeschakeld zijn. Armando Obispo was al geblesseerd en tegen Valencia viel ook Boscagli uit.

Door de problemen in de achterste linie is PSV opeens 'heel kwetsbaar', klinkt het. De komende dagen bekijkt de clubleiding of er een extra verdediger aan de selectie moet worden toegevoegd. Sepp van den Berg (Liverpool) staat bovenaan de lijst. Maar: 'Nóg een verdediger aantrekken lijkt na dit weekend onvermijdelijk', aldus het Eindhovens Dagblad.

PSV-trainer Peter Bosz heeft op de linksbackpositie alleen nog de beschikking over Fredrik Oppegard, die is teruggekeerd van een huurperiode bij Heracles Almelo. Sergiño Dest zou normaliter alles spelen, maar hij raakte vorig seizoen zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!