'Blessurenieuws PSV over Boscagli en Mauro'

'Domper en goed nieuws voor PSV in aanloop naar Johan Cruijff Schaal-finale'

28 juli om 19:43
Laatste update: 28 juli om 20:11

De blessure van Olivier Boscagli lijkt niet al te ernstig. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Mauro Júnior is voorlopig uit de roulatie bij PSV

De schrik was groot bij PSV toen tijdens het oefenduel met Valencia zowel Boscagli als Mauro de strijd vroegtijdig moesten staken. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Boscagli in ieder geval geen zware blessure overgehouden aan de flinke charge van Hugo Duro, die het ook aan de stok kreeg met Noa Lang. Duro beukte de Monegask tegen de grond, waarna Boscagli noodgedwongen gewisseld werd.

Komende week zal Boscagli weer trainen en peilen hoe erg de pijn nog is. Als die aanhoudt, slinkt de kans op het meespelen in de finale van de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Als de verdediger pijnvrij kan trainen dan is de kans groot dat hij aan de aftrap zal staan.

Mauro is in tegenstelling tot Boscagli wel voorlopig uit de roulatie. De Braziliaan zal ‘minstens enkele weken’ moeten missen. Het lijkt onvermijdelijk dat de alleskunner de Johan Cruijff Schaal-finale moet missen. Daardoor lijkt Peter Bosz alleen over Fredrik Oppegård te kunnen beschikken op linksback.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!